חלב עיזים: בריא, מזין וקל לעיכול

במשק החקלאי, העזים נחלבות פעמיים ביום, ומניבות בממוצע כשלושה ליטרים של חלב טרי ואיכותי ביום. לקראת חודש ההריון השביעי, הן ממשיכות להניב חלב בשלושת החודשים הראשונים, עד שמתחיל תהליך "ייבוש" טבעי לקראת ההמלטה, שמעניק להן מנוחה חיונית. חלב עיזים נחשב לדומה ביותר לחלב אם, בזכות הרכבו הייחודי שמקל על העיכול. כדוריות השומן שלו קטנות במיוחד, מה שמאפשר לאנזימי העיכול לפרק אותו במהירות. בזכות זאת, תינוקות ואנשים הרגישים לחלב פרה לרוב יכולים ליהנות ממנו ללא בעיות. חלב עיזים מכיל 3.4% שומן, ומציע איזון מושלם בין טעם, תזונה ובריאות – כל מה שהגוף שלכם צריך בטבעיות מוחלטת!

איך נוצר חלב העיזים?
תהליך טבעי מהמשק ועד הבקבוק

ייצור חלב עיזים מתחיל בטיפול מסור בעדרים, הכולל תזונה מאוזנת ומספוא איכותי שמבטיח חלב עשיר ומזין. העזים נחלבות פעמיים ביום בתנאים מוקפדים, תוך שמירה על רווחתן ובריאותן. תהליך החליבה נעשה בטכנולוגיות מתקדמות, השומרות על טריות החלב ומונעות מזהמים. לאחר החליבה, החלב עובר סינון, קירור והפצה למחלבות, שם הוא עובר פסטור עדין השומר על טעמו הייחודי וערכיו התזונתיים. חלב העיזים נחשב לחלב איכותי בזכות הרכבו הטבעי, קלות העיכול והטעמים הייחודיים שהוא מעניק למוצריו מגבינות משובחות ועד משקאות בריאותיים.

היתרונות של חלב עיזים

מתעכל מהר
בגוף האדם

עוזר בדלקות
וכאב שרירים

מקור טוב לחלבון
סידן וויטמנים

הכי קרוב
לחלב אם

מתעכל מהר
בגוף האדם

מאמרים